دو هفته ای می شود که قیمت مرغ گرم در بازار با افزایشقیمت 2000 تا 3000 تومانی مواجه شده است.افزایش قیمتی که نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی علت آنرا افزایش هزینه های تولید عنوان کرد.
حبیب اسدالله نژاد در گفت و گو با ایسنا در این باره اظهار کرد: بعد از اینکه ستاد تنظیم بازار قیمت مصوب مرغ را ۲۰ هزارو۴۰۰تومان اعلام کرد قیمت مولفه های تولید را هم افزایش داد ؛به طوری که قیمت ذرت ۱۵۰۰تومانی به ۱۷۰۰تومان و سویا از ۲۷۰۰تومان به ۳۲۰۰تومان و جوجه یکروزه از ۲۸۰۰تومان به ۴۲۰۰تومان رسید.
وی ادامه داد: سایر مولفه های تولید مانند واکسن، دارو و ریزمغزی ها هم با افزایش قیمت همراه شده و همین افزایش قیمت هزینه های تولید را بالا برده است.
نایب رییس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی اضافه کرد:اینکه ستاد تنظیم بازار قیمت مصوب مرغ را افزایش نداده است دلیل نمی شود که تولیدکننده خسارت ببیند. قیمت واقعی مرغ حدود۲۴ هزارتومان است و درخواست ما نیز این است که قیمت مصوب مرغ از ۲۰هزارو۴۰۰تومان به حدود ۲۴ هزارتومان افزایش یابد.
وی در پاسخ به اینکه چند درصد نهاده های مورد نیاز واحدهای تولیدی با قیمت مصوب تامین می شود ،گفت: ۹۰ درصد نهاده های مورد نیاز واحدهای تولیدی با قیمت مصوب دولتی تامین می شود و حدود ۱۰درصد باقی مانده نیز توسط خود مرغداران از بازار آزاد تهیه می شود.
به گفته وی قیمت ذرت و سویا در بازار آزاد به ترتیب ۳۸۰۰تا۳۹۰۰تومان و ۹۰۰۰تومان است.
اسدالله نژاد با بیان اینکه هیچ کمبودی در تامین مرغ در سطح کشور نداریم، گفت: گفته می شود در برخی از استان ها مرغ با سختی تامین میشود،این موضوع ناشی از سیاست گذاری های جزیره ای برخی از استان ها است که راه خروج مرغ زنده را از استان خودشان می بندند و این تصمیم غیر کارشناسی است.
وی در پایان گفت: اگر نهاده ها تا پایان سال با همین میزان تامین شود قیمت مرغ زنده بیشتر از ۱۷ هزارو ۵۰۰هزارتومان نخواهد شد.