مدیرکل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری نسبت به صِرف گوشت الاغ به گردشگران جاده هراز توضیحاتی را ارائه کرد.
به گزارش تسنیم، ولی تیموری درباره ارائه گوشت نامتعارف (الاغ) و نیز مواد غذایی نامطلوب به گردشگران در واحدهای پذیرایی بین راهی کشور از جمله جاده هراز اظهار داشت: ۵۰ تا ۶۰ درصد واحدهای پذیرایی جاده هراز مجور ندارند، بنابراین رقابتهای ناسالم نیز بین آنها مطرح است و اخباری از این دست را برای تخریب همدیگر استفاده میکنند.
مدیر کل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری ادامه داد: برخیها در این محور یک دکه ای زدهاند و کار میکنند و این وظیفه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای است که طبق ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺍﻳﻤﻨﻲ ﺭاهﻫﺎ با این واحدها برخورد کند.
تیموری تصریح کرد: در حوزه گردشگری نیز آن واحدهای پذیرایی که پروانه سازمان میراث فرهنگی دارند به طور مرتب تحت نظارت اکیپهایمان در مسیرها هستند و نظارت میشوند و حتی به محض مطلع شدن از برخی اخبار درباره ارائه گوشت نامتعارف در فضای مجازی؛ دو گروه و تشکلهای بین راهی به طور ویژه از واحدهای پذیرایی زیر نظر میراث فرهنگی بازدید به عمل آوردند که مشکلی گزارش نشد.
مدیر کل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری در ادامه با اشاره به اینکه به ما اعلام شده است که دیگر مجوز جدید واحدهای پذیرایی ندهیم، عنوان کرد: البته یک استثناء وجود دارد و آن واحدهای پذیرایی بین راهی که از قبل بدون مجوز فعالیت میکردند میتوانند در صورت رعایت شرایط قانونی بیایند و مجوز بگیرند.