امروز بازار مبادله ارز، سکه و طلا فعال است

شنبه، ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۷:۵۷:۴۹
کدخبر:۱۳۰۰۵۱

سخنگوی مرکز مبادله ایران گفت: امروز شنبه بازار مبادله ارز، سکه و شمش طلا فعال است.

به گزارش ایران جیب از مرکز مبادله ایران، «اصغر بالسینی» افزود: با وجود تعطیلی بانک‌ها در استان تهران امروز شنبه ۲۰ بهمن ماه، اما از آنجایی که شعب کشیک بانک‌ها دایر است و با توجه به اینکه جلسه حراج سکه طلا به صورت سامانه‌ای برگزار می‌شود و واریز وجه از سوی متقاضیان صورت گرفته است، امروز ۲۰ بهمن ماه راس ساعت ۱۲ هفتاد و یکمین جلسه حراج سکه طلا مرکز مبادله ایران برگزار می‌شود.

وی همچنین درباره حراج شمش طلا در روز یکشنبه نیز اظهار داشت: بر اساس اطلاعیه قبلی، جلسه حراج شمش طلا روز یکشنبه ۲۱ بهمن برگزار می‌شود و با توجه به اینکه امروز شعب کشیک بانک‌ها دایر است و امکان واریز وجه برای شرکت در حراج وجود دارد، هیچ مشکلی در رابطه با واریز وجه برای خریداران شمش طلا وجود ندارد و می‌توانند وجه الضمان خود را واریز کنند و در جلسه حراج شرکت کنند.

بالسینی ادامه داد: با این حال از آنجایی که جلسه حراج شمش طلا به صورت حضوری برگزار می‌شود، برگزاری آن به شرطی است که روز یکشنبه تعطیل نباشد بنابراین اگر روز یکشنبه تعطیل باشد برگزاری جلسه حراج حضوری شمش طلا به روز سه شنبه موکول می‌شود.

وی همچنین درباره فعالیت بازار ارز تجاری اظهار داشت: امروز جلسات فروش ارز در بازار ارز تجاری مرکز مبادله طی دو جلسه در ساعات ۱۰ تا ۱۲ و ۱۳ تا ۱۵ برگزار می‌شود.