رژیم صهیونیستی در حال بررسی امکان آتشبس در جبهه شمالی برای اجتناب از هرگونه قطعنامه شورای امنیت علیه خود است.
به گزارش ایسنا، شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی اشاره کرد که دولت «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا فشار شدیدی بر این رژیم برای پایان دادن به جنگ در جبهه جنوبی اعمال میکند.
این در حالی است که روزنامه «اسرائیل هیوم» به نقل از یک مقام سیاسی از پیشرفت محسوسی در مذاکرات در خصوص جبهه شمالی خبر داد.
این مقام صهیونیست مدعی شد: صحبتها در مورد توافق بسیار خوبی برای اسرائیل است که به طور بهینه منافع آن را تامین کند.
سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد پیشرفت واقعی در ارتباطات در مورد جبهه شمالی وجود دارد.
روز شنبه، شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی گزارش داد که ارتش رژیم صهیونیستی با گذشت بیش از یک ماه از آغاز عملیات زمینی در جنوب لبنان، نزدیک به اعلام پایان عملیات زمینی در جنوب لبنان است.
این کانال اضافه کرد برآوردها نشان میدهند که بیش از ۹۰ درصد عملیات زمینی ارتش در لبنان به پایان رسیده است و این برآوردها همچنین نشان میدهند که ارتش قبل از دستیابی به توافق سیاسی پایان عملیات زمینی در لبنان را اعلام نخواهد کرد.
در این ماه، سازمان رادیو تلویزیون این رژیم به نقل از منابع آگاه در ارتش ادعا کرد عملیات زمینی به دستاوردهایی دست یافته است.
این رسانه عبری اشاره کرد با آغاز برنامه ریزی برای استقرار مجدد نیروها در امتداد مرز لبنان، هزاران نیروی عادی و ذخیره برای استراحت موقت به مرخصی میروند.
«هرتزی هالوی»، رئیس ستاد ارتش اشغالگر پیشتر مدعی شده بود که اکنون میتوان به جنگ در جبهه لبنان پایان داد، زیرا رهبری ارشد حزبالله حذف شدهاند.
رژیم صهیونیستی معتقد است هدف از عملیات نظامی خود در لبنان این است که به دهها هزار شهرک نشین پس از اینکه مجبور به ترک منطقه به دلیل تبادل آتش مداوم با حزبالله به مدت بیش از یک سال شدند، اجازه دهد به شمال بازگردند.
این تحولات پس از درگیریهایی است که در پی جنگ نسل کشی صهیونیستها در نوار غزه از هفت اکتبر ۲۰۲۳ آغاز شد که منجر به شهادت و زخمی شدن بیش از ۱۴۵ هزار فلسطینی گردید. اشغالگران از ۲۳ سپتامبر گذشته دامنه عملیات نظامی خود را در لبنان گسترش دادند و بسیاری از مناطق از جمله بیروت پایتخت را در یک عملیات هوایی مداوم و به دنبال آن، حمله زمینی به جنوب لبنان هدف قرار دادند.
تشدید تنشهای صهیونیستها در لبنان سه هزار و ۱۳۶ کشته و بیش از ۱۳ هزار مجروح از جمله تعداد زیادی زن و کودک بر جای گذاشت و حدود ۱.۴ میلیون نفر آواره شدهاند.