سیروس دهقان زاده، گفت: این محصول دارای استانداردهای ۸۵ گانه شامل سنسور نور و باران (RLS)، سیستم راهنمای تعویض دنده (GSI)، سیستم پایش فشار باد و دمای تایرها (TPMS)، توسعه سیستم کنترل پایداری (ESC) و محافظت از عابر پیاده است.
وی با اشاره به این که واریانت دنا پلاس دستی با موتور EF7P و گیربکس شش سرعته در راستای توسعه محصول دنا طراحی و تولید شده است، عنوان کرد: در این محصول نسبت به محصول مبنا، برخی امکانات ارتقا یافته و برخی ترکیبات از جمله موتور و گیربکس تغییر کرده است.
به گفته وی، خانواده موتورملی (تنفس طبیعی و پرخوران) به عنوان نسل جدید این گروه موتور با بهره گیری از طراحی قطعات مختلف به صورت ارتقا یافته با هدف بهبود مصرف سوخت، آلایندگی و هم چنین افزایش توان و گشتاور، توسعه یافته و آماده بهره برداری شده است و نسخه تنفس طبیعی آن با یک گیربکس شش سرعته در قلب دنا پلاس دستی قرار گرفته است.
مدیر پروژه بهسازی محصولات پلتفرم خانواده دنا افزود: تغییرات قوای محرکه و استفاده از موتور EF7P به جای EF7 با قابلیت ارتقای سطح استاندارد آلایندگی به یورو شش، افزایش توان و گشتاور موتور و کاهش دور آرام (کاهش مصرف سوخت و آلایندگی) از تغییرات صورت گرفته در این محصول نسبت به خودروی مبناست.
دهقان زاده ادامه داد: از مزایای گیربکس شش دنده دستی می توان به کاهش مصرف سوخت به خصوص در سرعت های بالا به دلیل کاهش دور موتور بهبود کیفیت و حس رانندگی بهتر با توجه به توزیع مناسب تر دنده ها، کاهش فشار روی موتور در سرعت های بالا و در نتیجه افزایش عمر پیشرانه اشاره کرد.
وی با اشاره به امکانات این خودرو نسبت به محصول مبنا خاطرنشان کرد: فرمان برقی D Type، برف پاک کن هوشمند و اکسل عقب دیسکی، بخشی از امکانات این محصول به شمار می رود.
به گفته وی، در راستای ارتقای کیفیت، ارتقای سیستم ضد سرقت، کاهش صدای قفل ها هنگام باز و بسته کردن درها، کاهش نیروی مورد نیاز برای کشیدن دستگیره ها و جلوگیری از یخ زدگی و اختلال در عملکرد قفل ها در هوای زیر صفر درجه سانتی گراد، در این محصول از قفل های یکپارچه استفاده شده است.