رئیس انجمن صنفی پرورش دهندگان شترمرغ کشور از رسیدن هر کیلوگرم گوشت شتر مرغ به ۶۰۰ هزار تومان خبر داد و دلیل این امر را کاهش یک پنجمی تولید و افزایش هزینه های تولیدکنندگان دانست.
تسنیم نوشت : پرویز نیامنش رئیس انجمن صنفی پرورش دهندگان شترمرغ سراسر کشور اظهار داشت: هم زمان با گرانی نهادهها، در بازار تولید شتر مرغ نیز در کشور افت زیادی داشته ایم و قیمت این محصول نیز در بازار افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه صنعت تولید شترمرغ در اولویت وزارت جهاد کشاورزی قرار ندارد افزود: همزمان با افزایش قیمت این محصول قدرت خرید مردم نیز کم شده لذا تولید کننده وپرورش دهندهها با مشکلات زیادی برای فروش محصولات خود مواجه هستند.
رئیس انجمن صنفی پرورش دهندگان شترمرغ ادامه داد: 355واحد در زمینه تولید شتر مرغ در کشور دارای پروانه هستند و ظرفیت اسمی تولید 176927 قطعه وجود دارد اما موجودی اعلام شده پرواری تنها 87702 قطعه است.
وی تصریح کرد: سالانه حدود 2250 تن گوشت شتر مرغ در کشور تولید میشود که در مقایسه با سالهای اوج تولید این محصول در گذشته تا یک پنجم(80 درصد) کاهش یافته است.
نیامنش اظهار داشت: این صنعت رو به زوال است و فقط تولید کننده هایی که سرمایه دار هستند میتوانند به امید بهبود این شرایط در آینده ضررهای احتمالی را تحمل کنند.
وی در ارتباط با قیمت گوشت شتر مرغ در بازار اظهار داشت: قیمت شقه ران با استخوان هر کیلوگرم 530 هزار تومان است و این محصول گوشت سینه ندارد؛ قیمت گوشت لخم آن حدود 600 هزار تومان به فروش میرسد.
بنابراین گزارش بر اساس گزارش های میدانی این محصول در فروشگاه های معدودی به فروش می رسد و این محصول مشتریان خاص خود را دارد و تبدیل به کالایی لاکچری شده است.
هر کیلوگرم گوشت لخم شتر مرغ در فروشگاه ها از 600 هزار تومان تا 800 هزار تومان نیز قیمت گذاری شده است.