این روزها، بسیاری از افراد بهدنبال یافتن راهی برای مهاجرت به کشورهای دیگر مانند استرالیا، کانادا و... هستند. در این میان، متقاضیان مهاجرت به استرالیا، راههای متعددی پیش رو دارند. بسیاری از این افراد، مسیری را پیش میگیرند که با دریافت اقامت دائم استرالیا به پایان میرسد؛ برخی دیگر نیز تنها به دریافت اقامت موقت رضایت میدهند.
یکی از بهترین مسیرهای دریافت اقامت دائم کشور استرالیا، اخذ ویزای کارآفرینی است. این روش، برای بسیاری از افراد مناسب است و میتوانند بدون نگرانی از پایان مهلت اقامت در این کشور، شهروندی استرالیا را بهدست آورند. در این مقاله، ویزای کارآفرینی را به شما معرفی میکنیم و شرایط و مدارک لازم را برای دریافت آن شرح میدهیم.
آشنایی با ویزای 188 و 888 استرالیا و تفاوت این دو ویزا
ویزای 188 استرالیا یا ویزای کارآفرینی، یکی از مرسومترین ویزاها برای مهاجرت به کشور استرالیا است. این ویزا، بهصورت موقت است و شرایط خاص خود را دارد. ویزای 188 شامل 3 شاخه اصلی میشود که هر یک از آنها، شرایط متفاوتی دارند. یکی از مرسومترین زیرشاخههای این ویزا، ویزای کارآفرینی است که بهدلیل داشتن شرایط مناسب برای متقاضیان، طرفداران بسیاری دارد.
ویزای 888 استرالیا، برای افرادی است که پیش از این وارد کشور استرالیا شدهاند و حالا قصد دارند که برای دریافت اقامت دائم خود اقدام کنند. این ویزا، پس از دریافت ویزای 188، برای افراد صادر میشود و اقامت موقت آنها را به اقامت دائم تبدیل میکند.
در حقیقت دو ویزای 188 استرالیا و 888 مکمل یکدیگر هستند و میتوان گفت که اخذ ویزای 888 استرالیا مانند هدیهای شیرین برای تلاشهای شما در کشور استرالیا خواهد بود.
آخرین شرایط و قوانین ویزای 188 استرالیا
در سال اخیر، شرایط و قوانین ویزای کارآفرینی کشور استرالیا تغییراتی داشته است؛ برای مثال در گذشته، افراد برای دریافت ویزای کارآفرینی باید در کسبوکار خود حداقل مبلغ 500000 دلار فروش میداشتند. این در حالی است که طبق قوانین جدید، این مبلغ به 750000 دلار تغییر یافته است. علاوه بر این، شرایط این ویزا تغییرات دیگری نیز داشته است؛ برای مثال مدت اعتبار ویزای سابکلاس 188، از 4 به 5 سال تغییر یافته است. شرایط ویزای 188 استرالیا با تغییرات جدید، شامل موارد زیر میشود:
- سن متقاضی دریافت ویزای 188 استرالیا باید کمتر از 55 سال باشد.
- افراد باید بتوانند حداقل 65 امتیاز از سیستم امتیازبندی استرالیا دریافت کنند.
- متقاضی باید در حداقل 2 سال گذشته، یک کسبوکار فعال داشته باشد و مالک حداقل 30 درصد شرکت باشد.
- حداقل دارایی متقاضی و همسر در دو سال گذشته باید حداقل 1250000 دلار باشد.
- افرادی که قصد اقدام برای اقامت دائم استرالیا را دارند، باید در 3 سال گذشته حداقل بهمدت 1 سال در این کشور حضور داشته باشند.
درصورتیکه شرایط ذکرشده را داشته باشید، میتوانید برای دریافت ویزای 188 استرالیا اقدام کنید.
مدارک لازم جهت اخذ ویزای کارآفرینی استرالیا
یکی از اصلیترین مراحل برای اخذ ویزای کارآفرینی استرالیا، ارسال مدارک است. این مرحله، اهمیت بسیار زیادی دارد؛ بنابراین بهتر است وقت کافی برای آن در نظر بگیرید و تمامی مدارک خود را چندین بار بررسی کنید تا از کامل و صحیحبودن آنها مطمئن شوید. مدارک لازم برای دریافت ویزای کارآفرینی کشور استرالیا، شامل موارد زیر میشود:
- مدارک هویتی مانند شناسنامه، کارت ملی، پاسپورت و...؛
- مدرک تحصیلی دانشگاهی؛
- اسناد تمامی اموال و داراییهای متقاضی؛
- گزارش حسابداری از شرکت؛
- رزومه کاری؛
- فاکتورهای خرید و فروش مربوط به کسبوکار؛
- عکسهایی از محل کسبوکار فعلی؛
خبر خوب برای بسیاری از افراد این است که داشتن مدرک زبان انگلیسی، برای دریافت ویزای کارآفرینی، الزامی نیست. افراد برای دریافت ویزای خود، باید آیلتس 4.5 داشته باشند که میتوانند آن را 1 تا 1.5 سال پس از تشکیل پرونده نیز تهیه کنند؛ با این وجود، حتی اگر حداقل نمره 4.5 را کسب نکرده باشید، میتوانید برای متقاضی اصلی مبلغ 10000 دلار و برای همراه نیز 5000 دلار پرداخت کنید. در این صورت دیگر نیازی به نمره زبان نخواهید داشت.
مراحل تبدیل ویزای موقت 188 به ویزای اقامت دائم 888
پس از اینکه از طریق ویزای 188، وارد کشور استرالیا شدید، تا 5 سال فرصت دارید که کسبوکار 2 ساله خود را راهاندازی کنید. در دو سال ابتدایی کار، ترجیح این است که بتوانید در استرالیا بمانید؛ البته لازم به ذکر است که در تمام مدت، اجازه رفتوآمد به این کشور را خواهید داشت.
دریافت اقامت دائم از طریق ویزای سابکلاس 888، شرایط خاصی دارد که شما باید برای کسب آنها، پیش از درخواست ویزا، تلاش کنید. این شرایط شامل موارد زیر میشود:
- متقاضی باید حداقل بهمدت 2 سال، کسبوکار خود را راهاندازی کرده باشد.
- فرد باید در سال دوم کسبوکار در استرالیا حضور داشته باشد.
- در سال دوم، فرد باید دو کارمند استخدام کند یا 400000 دلار بپردازد؛ علاوه بر این، در این سال باید 200000 دلار پول نیز وارد کرده باشد (این مبلغ ممکن است در ایالات مختلف، متفاوت باشد).
- در سال دوم، کسبوکار متقاضی باید حداقل فروش 300000 دلاری داشته باشد.
در صورت داشتن این شرایط، متقاضی میتواند برای دریافت ویزای 888 استرالیا خود اقدام کند.
مزایای ویزای کارآفرینی استرالیا
دریافت ویزای کارآفرینی استرالیا، مزایای مختلفی دارد؛ برای مثال، بهدلیل اینکه کشور استرالیا یک اقتصاد بسیار پویا دارد، سرمایهگذاری در این کشور بسیار مناسب است. با توجه به این موضوع، درصورتیکه از طریق هریک از روشهای سرمایهگذاری اقدام کرده باشید، همواره برنده خواهید بود. برخی دیگر از مزایای دریافت ویزای کارآفرینی استرالیا شامل موارد زیر میشود:
- شرایط کسبوکار مناسب و امکان توسعه آن؛
- امکان تبدیل ویزای موقت به ویزای 888 استرالیا و دریافت اقامت دائم؛
- امکان زندگی در یکی از باکیفیتترین و پیشرفتهترین کشورهای جهان؛
- امکان دریافت پاسپورت استرالیا پس از 4 تا 5 سال؛
- نیاز نداشتن به مدرک زبان انگلیسی؛
- امکان تحصیل رایگان فرزندان تا 12 سال؛
- امکان همراهی خانواده؛
- شرایط آبوهوایی مناسب کشور استرالیا؛
- زندگی در یک کشور باثبات و چندملیتی؛
تمامی این شرایط موجب شدهاند که دریافت ویزای کارآفرینی کشور استرالیا، برای بسیاری از افراد بااهمیت باشد.
اهمیت دریافت مشاوره در فرآیند اخذ ویزای کارآفرینی استرالیا
پروسه دریافت ویزای کارآفرینی کشور استرالیا، بسیار آسان بهنظر میرسد؛ اما پیگیری روند آن و خصوصاً ارسال مدارک، بخش بسیار مهمی از فرآیند دریافت ویزا است و در صورت وجود هرگونه نقص یا اشکال در هر یک از مراحل کار، متقاضی ممکن است هزینههای بسیاری را متحمل شود. با توجه به این موضوع، یکی از بهترین راهها برای کاهش این ریسک، دریافت مشاوره است؛ از طرفی، درصورتیکه قصد دریافت اقامت دائم را پس از آن داشته باشید، باید با چالشهای زیادی مقابله کنید که مشاوران میتوانند این چالشها را برای شما برطرف کنند.
مشورت با افراد خبره و متخصص در زمینه مهاجرت به استرالیا، به شما کمک میکند تا بتوانید با اطمینان کامل پروسه دریافت ویزای خود را آغاز کنید و به نتیجه دلخواه نیز برسید. درصورتیکه شما نیز قصد سرمایهگذاری در کشور استرالیا را دارید، میتوانید برای دریافت مشاوره و اطلاعات بیشتر در زمینه دریافت اقامت دائم استرالیا با ویزای کارآفرینی، با مشاوران مهاجرت پلاس که به صورت تخصصی در زمینه انواع ویزاهای سرمایه گذاری و کارآفرینی فعالیت دارند، در ارتباط باشید و از راهنماییهای کارشناسان مهاجرت پلاس برای دریافت ویزای درخواستی خود استفاده کنید.