کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

40 درصد فروشندگان علاءالدین جواز کسب ندارند


کد خبر : ۸۹۱۱چهارشنبه، ۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۳:۵۹۳۷۷۹ بازدید

پایش گوشی‌های قاچاق شده به کشور با پیگیری از طریق شناسه IMEI منوط به ساماندهی بازار علاءالدین و صدور جواز برای واحدهای صنفی شد.

تصمیم ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در راستای ساماندهی به وضعیت قاچاق در حوزه تلفن همراه و تبلت با این رویکرد که اطلاعات شناسایی موبایل‌های وارداتی در دو سازمان گمرک و تنظیم مقررات و ارتباطات رادویی (رگولاتوری) ثبت شوند، فعلا به تعویق افتاد.

در حالی قرار بود برای جلوگیری از واردات موبایل و تبلت قاچاق شماره سریال موبایل‌های وارداتی در این سازمان‌ها ثبت شود تا پس از این، اجناس قاچاق نتوانند به فعالیت بپردازند که گویا پیش‌نیازی برای آن مطرح شده است.

این طرح که ظاهرا براساس درخواست اتحادیه‌های صنفی همچنان نهایی نشده و غالب فعالان صنفی معتقدند برای ساماندهی قاچاق در این حوزه باید به سراغ تعرفه‌های گمرکی و وارداتی رفت، با پیش نیازی روبرو شده است.

ساماندهی بازار علاءالدین و برخی بورس‌های تلفن همراه به عنوان پیش‌نیاز اجرای این طرح مطرح شده که گویا قرار است با همکاری اتحادیه‌های صوت و تصویر، اتحادیه صنف دستگاه‌های مخابراتی و ارتباطی و سازمان تعزیرات پیش رود.

غلامحسین کریمی رئیس اتحادیه صنف دستگاه‌های مخابراتی در این باره به تسنیم گفت: قرار است در این زمینه جلسه‌ای با اتحادیه صوت و تصویر و تعزیرات برای ورود به ساماندهی فعالان صنفی شش طبقه بازار علا‌ء‌الدین داشته باشیم. طبقه هفتم هم برای این پاساژ به شکل غیرقانونی در نظر گرفته شده که معضل این پاساژ به حساب می‌آید و اگر خدایی ناکرده حادثه ای چون آتش سوزی اتفاق افتد جان بسیاری از مردم در خطر است.

وی با اشاره به اینکه اکنون بالغ بر 60 درصد فعالان این بازار دارای جواز صنفی هستند، گفت: در این مرحله مد نظر داریم تا کسانیکه تشکیل پرونده داده‌اند یا کلا جواز ندارند را از طریق اتحادیه خود دارای جواز کنیم. بر این اساس علاوه بر ثبات شغلی نوعی ساماندهی بر فعالیت‌های صنفی نیز شکل می‌گیرد.

او افزود: اکنون 80 درصد پرونده‌های شکایت ما از بازار علاءالدین است و بر این اساس نیازمند ساماندهی فعالیت‌های آن هستیم. امیدواریم با چنین کاری بتوانیم تا پایان سال نزدیک به 90 درصد از بازار را ساماندهی کنیم.

کریمی همچنین با انتقاد از ورود اتحادیه صوت و تصویر در زمینه مخابرات، عنوان کرد: چندین سال است که می‌گوییم اتحادیه صوت و تصویر مربوط به دستگاه‌های گیرنده و فرستنده صداوسیما می‌شود و ربطی به مخابرات و تلفن همراه ندارد اما اکنون شاهد بروز چالش‌های بخش موبایل در کشور هستیم.

وی همچنین در ارتباط با شرووع کار ساماندهی علاءالدین نیز گفت: ما این کار را از هفته گذشته شروع کردیم و آمار تمام واحدهای صنفی را به صورت کامل در اختیار داریم و برای راحت پیش رفتن امر ساماندهی، بعد از جلسه مشترک لیست متقضایان جواز را رو می‌کنیم.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها