کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

مدارس ابتدایی بازگشایی می‌شوند


کد خبر : ۸۸۸۶۷چهارشنبه، ۱۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۳:۵۵۱۵۸۸ بازدید

سرپرست وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه موضوع بازگشایی مدارس ابتدایی روز شنبه آینده مجدد در ستاد ملی کرونا مطرح می‌شود و قطعا تصویب خواهد شد، درباره مشکلات توزیع کتاب‌های درسی توضیح داد.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه موضوع بازگشایی مدارس ابتدایی روز شنبه آینده مجدد در ستاد ملی کرونا مطرح می‌شود و قطعا تصویب خواهد شد، درباره مشکلات توزیع کتاب‌های درسی توضیح داد.

علیرضا کاظمی در حاشیه آیین نواختن زنگ ملی مبارزه با استکبارستیزی در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: امسال 13 آبان در روز پنج‌شنبه قرار گرفته و مدارس تعطیل است به همین دلیل امروز زنگ استکبارستیزی را به صورت نمادین در سراسر کشور و فضای مجازی از جمله شبکه شاد نواختیم. 

وی افزود: یکی از وظایف مهم ما در نظام تعلیم و تربیت این است که روحیه استکبارستیزی را در دانش‌آموزان زنده نگه داریم و این روحیه باعث شکل‌گیری پیروزی انقلاب اسلامی و پس از آن حضور دانش‌آموزان در دوران دفاع مقدس شد، این ایام صرفا یک پدیده تاریخی نیست بلکه جریانی است که به پیروزی انقلاب و استمرار آن کمک کرده و آینده انقلاب مدیون ایجاد این روحیه و داشتن آن در بین دانش آموزان است.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: دانش‌آموزان روز پنجشنبه 13 آبان در سراسر کشور در تجمعاتی که شوراهای هماهنگی طبق اقتضائات شهرستان‌ها پیش‌بینی کرده‌اند حاضر می‌شوند، حضور پررنگ تشکل‌های دانش‌آموزی کمک می‌کند این روز را گرامی بداریم و با افرادی که 13 آبان را رقم زدند پیمان ببندیم که راه آنها را ادامه دهیم. 

کاظمی با اشاره به اینکه شکل‌گیری روحیه استکبارستیزی در دانش‌آموزان، دو شرط دارد، عنوان کرد: شرط نخست افزایش آگاهی، معرفت و بصیرت دانش‌آموزان نسبت به گذشته پرافتخار انقلاب اسلامی و سختی‌های راهی است که در مواجهه با دنیای استکبار با آن مواجه خواهیم بود. شرط دوم، ولایت‌مداری و ولایت‌پذیری است، آنچه انقلاب اسلامی را تاکنون موفق کرده در سایه ولایت‌مداری مردم و اطاعت از مقام معظم رهبری است که پرچمدار مبارزه با استکبار جهانی هستند، هرچقدر بتوانیم این پیوند را عمیق‌تر کنیم در این راه موفق‌تر هستیم. 

کتاب‌های درسی درباره مسائل ایثار و شهادت نیازمند بازنگری

وی درباره ورود اسناد لانه جاسوسی به کتاب‌های درسی بیان کرد: یکی از کارهایی که باید انجام دهیم این است که پرونده جنایات و توطئه‌های آمریکا را به جامعه دانش‌آموزی نشان دهیم و کتاب‌های درسی یکی از ظرفیت‌های موثر است که به راحتی می‌توانیم این مطالب را در اختیار همه دانش‌آموزان کشور قرار دهیم. کتاب‌های درسی نیاز به بازبینی جدی دارد و امیدواریم در دولت جدید مجموعه کتاب‌های درسی را در رابطه با مسائل انقلاب اسلامی، توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بازبینی کنیم و آنگونه که شایسته است از ظرفیت آنها استفاده کنیم. 

سرپرست وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: انتظارات از کتاب‌های درسی بسیار زیاد است اما حجم کتاب و ساعات درسی محدود است از سوی دیگر نیازهای فرهنگی در عرصه‌های مختلف بسیار زیاد است و نمی‌توان همه را به کتاب‌های درسی محدود کرد. باید از سایر ظرفیت‌ها در قالب فعالیت‌های فوق برنامه، تشکل‌های دانش‌آموزی و برگزاری جشنواره‌ها استفاده کرد.

کاظمی درباره اینکه آیا مسائل مربوط به اسناد لانه جاسوسی سال آینده به کتاب‌های درسی وارد خواهد شد، گفت: این موضوع نیاز به مطالعه دارد تا بدانیم در چه پایه‌ها و کدام کتاب‌های درسی می‌توان این مطالب را لحاظ کرد و تا به امروز چه میزان وجود داشته است، قطعا بخش‌هایی از این مسائل در کتاب‌های درسی است اما کافی نیست.

عذرخواهی بابت نابسامانی توزیع کتاب درسی 

وی درباره مشکلات توزیع کتاب‌های درسی و اینکه برخی دانش‌آموزان حتی با وجود ثبت سفارش کتاب درسی هنوز بدون کتاب هستند، بیان کرد: این نکته را کاملا قبول دارم و به خانواده‌ها و دانش آموزان حق می‌دهم، بابت این نابسامانی در توزیع کتاب‌های درسی عذرخواهی می‌کنم، این موضوع ناشی از چند مطلب است که بخشی واقعا دست آموزش و پرورش نیست؛ وقتی مدرسه دانش‌آموز تغییر می‌کند، دیر ثبت‌نام یا انتخاب رشته می‌کند دست آموزش و پرورش نیست، تنها سامانه موجود سامانه ثبت سفارش کتاب‌های درسی است و اگر خارج از آن اقدام کنیم نابه سامانی‌ها را بیشتر می‌شود.

دردسرهای سیدا

سرپرست وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: برداشت بنده این است کتاب‌های درسی خوب توزیع شد اما همیشه اینگونه بوده که بخشی از دانش‌آموزان به دلیل بی توجهی خانواده یا مدیر مدرسه کتاب درسی دیر به دستشان می‌رسد اما امسال اتفاق دیگری افتاد که مشکلات را تشدید کرد و آن هم مربوط به سامانه سیدا است، این سامانه جدید طراحی شده بنابراین آشنایی اندک بخش‌های اجرایی باعث شد فرایند ثبت‌نام با تاخیر مواجه شود، یکی از برنامه‌هایی که وزارت آموزش و پرورش باید به طور جدی به آن بپردازد مدل توزیع کتاب‌های درسی است. 

کاظمی درباره اینکه مشکل امسال چه زمانی برطرف خواهد شد، متذکر شد: طی صحبتی که با سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی داشتیم این مشکل برطرف شده است و سامانه کتاب درسی برای سفارش تک جلدی باز است و امکان ندارد دانش‌آموزی از 5 ماه قبل در سامانه ثبت‌نام کرده باشد و امروز کتاب نداشته باشد، سالانه 145 میلیون جلد کتاب درسی توزیع می‌کنیم و امسال کمتر از 250 هزار جلد کتاب هنوز توزیع نشده است و افرادی که باقی مانده‌اند ناشی از نابه سامانی در ثبت‌نام دانش‌آموزان است. 

وی درباره اینکه زمان بازگشاییم مدارس تغییر خواهد کرد یا خیر، تاکید کرد: خیر و قرار نیست تغییر کند؛ از روز نخست، سیاست در  بازگشایی مدارس این بود که مدارس روستایی و عشایری از ابتدای مهر فعالیت خود را آغاز کنند و مدارس شهری با جمعیت بالا فعالیت را مجازی آغاز کردند و فرایند بازگشایی از اول آبان آغاز شد، در طول آبان مدیران مدارس الگوی بازگشایی را انتخاب می‌کنند ترجیح ما این بود مدارس متوسطه دوم از15 آبان به تدریج فعالیت حضوری را آغاز کنند و متوسطه اول و ابتدایی نیز از اول آذر ماه فعالیت را شروع کنند.

کاظمی تأکید کرد: موضوع بازگشایی مدارس ابتدایی روز شنبه آینده مجدد در ستاد ملی کرونا مطرح می‌شود و قطعا تصویب خواهد شد چون یک بار مطرح شد و کلیات آن پذیرفته شد و تمام مدارس با رعایت پروتکل‌های بهداشتی باز خواهد شد.



اخبار مرتبط

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها