کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

راهنمای خرید مبلمان منزل


کد خبر : ۴۶۷۷۵دوشنبه، ۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۹:۳۳۳۵۰۹ بازدید

آدم دوست دارد مبلمانی را که چند سالی از عمرش گذشته است بفروشد یا در اختیار دیگری قرار دهد بعد به بازار برود و یک دست ...
راهنمای خرید مبلمان منزلراهنمای خرید مبلمان منزل

سینا واحدی-خراسان/ آدم دوست دارد مبلمانی را که چند سالی از عمرش گذشته است بفروشد یا در اختیار دیگری قرار دهد بعد به بازار برود و یک دست مبل راحتی گرم و نرم بگیرد تا پس از یک روز سخت کاری رویش لم دهد و استراحت کند. حتی خانم های خانه هم با نزدیک شدن به روزهای پایانی سال، دوست دارند رنگ و لعاب خانه را عوض کنند و با خرید یک دست مبل متناسب با دکوراسیون منزل، به استقبال سال جدید بروند. اما خرید مبل چندان هم آسان نیست.با حجم انبوه تولیدات داخلی و واردات این محصول در طرح ها و مدل های متنوع، یک انتخاب مناسب، کار واقعا دشواری است. در دخل و خرج امروز سعی داریم، فوت و فن شناخت مبل های با کیفیت را برای تان بگوییم و شما را به بهترین انتخاب نزدیک کنیم.


انواع مبل را بشناسیم

واژه مبل از زبان فرانسوی به فارسی وارد شده است و معمولا به دو نوع «استیل» و «راحتی» دسته بندی می شود. مبل های «استیل» جنبه رسمی دارند و ترکیبی از چوب و پارچه هستند و باتوجه به منبت کاری که روی چوب اجرا می شود، زیبایی خاصی دارند.وجه تمایز این مبل ها، قسمت نشیمن آن هاست که نسبت به مبل های راحتی ارتفاع بیشتری از زمین دارند. شاید شما هم این را تجربه کرده اید که نشستن روی این نوع مبل ها کمی سخت است. فوم یا ابری که در قسمت نشیمن آن ها استفاده می شود، سفت و غیر قابل انعطاف است و راحتی چندانی ندارد. پس نمی توان بیشتر از یک ساعت روی آن دوام آورد.

به همین دلیل، از این مبل بیشتر در اتاق پذیرایی استفاده می شود.اگر شما خانه ای نقلی دارید که فضای اتاق پذیرایی و نشیمن آن، یکی است، بهتر است از فکر خرید مبل «استیل» بیرون بیایید. نوع دیگر، مبل های راحتی هستند و همان طور که از نامشان بر می آید، راحت بودن، مهم ترین ویژگی آن هاست. قسمت اعظم یک مبل راحتی از پارچه تشکیل شده است. قرار گرفتن یک لایه اسفنجی نرم و مقداری فنر روی یک اسکلت چوبی به قدری این مبل ها را راحت می کند که لذت لم دادن روی آن را با هیچ چیز عوض نمی کنید.

چگونه انتخاب کنیم؟

اولین معیاری که در خرید مبل باید در نظر گرفت اندازه فضای خانه است. هرچه متراژ منزل تان کمتر باشد، باید مبل های جمع و جورتری انتخاب کنید تا فضای بیشتری در اختیار داشته باشید. شما می توانید با توجه به فضای خانه مبل های هفت، 9یا 12 نفره بگیرید. یادتان نرود که قبل از خرید، اندازه ورودی خانه را بررسی کنید تا مطمئن شوید هنگام حمل و نقل، مبل از در ورودی رد شود! در خرید مبل قانون معروفی به نام «بیست- هشتاد» وجود دارد، یعنی هنگام خرید 20 درصد به شکل ظاهری و 80 درصد به کیفیت و استاندارد آن باید توجه کرد. مبل استاندارد، مبلی است که هنگام نشستن روی آن احساس راحتی کنید و به سلامتی شما آسیبی نرساند، دوخت اش محکم باشد و پس از مدتی از هم باز نشود و از چوب مرغوب در ساخت آن استفاده شده باشد.

اما تمام این موارد را چگونه باید متوجه شد؟ مبل باید ارگونومیک و طراحی آن براساس فرم نشستن باشد تا بتوان روی آن احساس راحتی کرد. برای این کار کافی است چند لحظه روی مبل بنشینید و راحتی آن را بسنجید. اگر هنگام نشستن، چوب های زیر فوم یا فنرها را احساس کردید، باید بدانید که انتخاب مناسبی نکرده اید. چراکه پس از مدتی چوب ها و فنرها به پارچه رویه آسیب می رساند و مجبور می شوید که رویه و فوم مبل را عوض کنید. برای آن که جنس فوم به کار رفته در مبل را متوجه شوید، روی آن بنشینید و چند لحظه صبر کنید، سپس بلند شوید. اگر فوم به حالت قبلی خود برگشت، می توان نتیجه گرفت که جنس آن خوب است. اما اگر زمان برد تا به حالت اول برگردد، فوم کیفیت خوبی ندارد و پس از مدتی استفاده، روی آن فرورفتگی ایجاد می شود. اگر متوجه شدید که جنس فوم مناسب نیست می توانید از فروشنده بخواهید که نوع با کیفیت تری را برای شما در مبل استفاده کند. با این کار، 200 تا 400 هزار تومان روی قیمت مبل می آید.

اما در عوض خیال تان راحت می شود که تا چند سال مبل تان مانند روز اول است و از فرورفتگی خبری نیست. مبلی که انتخاب می کنید، نباید زیاد سنگین باشد. زیرا در حمل و نقل آسیب می بیند. اما سبکی زیاد هم، نشانه ضعیف بودن و کیفیت کم چوب به کار رفته در مبل است. بهترین جنس چوب برای مبل، چوب گردو، افرا یا راش است که قیمت بیشتری هم نسبت به مبل هایی با چوب نرم تر دارد. تشخیص جنس چوب کار سختی است. چون زیر پارچه قرار دارد. پس بهتر است از فروشگاه های معتبر خرید کنید و در دفترچه اطلاعات مبل، جنس چوب آن را بیابید، یا از فروشنده بخواهید که درباره آن به شما توضیح دهد. در اسکلت مبل نباید از چوب های تکه تکه استفاده شده باشد. همچنین درزها باید به خوبی با میخ و بست محکم شده باشند. برای پی بردن به استحکام مبل کافی است، آن را کمی از زمین بلند کنید و تکان دهید. اگر احساس ضعیف بودن و لق زدن کردید، آن مبل استحکام کافی را ندارد.

رنگ و پارچه

انتخاب نوع و رنگ پارچه به سلیقه شما و چیدمان خانه تان بستگی دارد. معمولا رنگ مبل را با پرده و فرش هماهنگ می کنند تا در کنار یکدیگر زیبایی و جلوه خاصی به منزل دهند. اما اگر زیاد به مد اهمیت نمی دهید، می توانید از رنگ های خنثی برای مبلمان تان استفاده کنید تا در هر فضایی جلوه کند. مبل هایی با پارچه مخمل برای خانه های کوچک مناسب تر است، چون خانه را بزرگ تر نشان می دهد. اما اگر بچه کوچک دارید، رنگ های روشن و پارچه مخمل به سبب آسیب پذیری بیشتر مناسب نیست. بهتر است سراغ رنگ های تیره یا چرک تابی مانند کاراملی یا فیلی بروید. همچنین مبل هایی را که دورشان با پارچه کار شده است فراموش کنید زیرا یکی از تفریح های سالم بچه ها، کندن نوار و پارچه های کارشده دور مبل است.

گول فروشندگان درباره پارچه «نانو» را نخورید. این شگردی است که برای فروش مبل با قیمت بیشتر استفاده می کنند و پارچه ای از جنس نانو را پیشنهاد می دهند که چای و آب در آن نفوذ نمی کند و لک نمی شود. در حالی که پارچه نانوی واقعی از متری 100 هزار تومان شروع می شود. یک دست مبل به تقریبا 25 متر پارچه نیاز دارد که با این حساب قیمت یک دست مبل رقم بسیار زیادی در می آید. پارچه نانویی که فروشندگان از آن نام می برند، فقط برای چند لحظه مانع نفوذ آب می شود، اما پس از لحظاتی مایع به داخل مبل نفوذ می کند. قابل شست و شو بودن پارچه مبل از مزیت های آن به حساب می آید. پارچه های چرمی معمولا دیرتر کثیف و به راحتی شسته می شوند. همچنین می توان با روغن های مخصوص، براقی را به پارچه برگرداند و آن را مانند روز اول در آورد. پارچه های کتان نیز با شامپو فرش یا بخار شوها شسته و تمیز می شوند.

برای خرید، بهتر است به چندین فروشگاه سر بزنید و محصولات آن ها را به صورت کلی بررسی کنید. خیابان «کلاهدوز» مشهد، از نظر قیمت و انواع مبل در اولویت قرار دارد. اگر خوب بگردید، می توانید مبلی با کیفیت و البته با قیمت مناسب پیدا کنید. در «چهار راه دانشجو» و «جاده طرقبه» فروشگاه های بسیار زیاد و با تنوع گسترده تر محصولات وجود دارند؛ البته لاکچری و گران تر. به آن ها هم سر بزنید و بسته به سلیقه تان مبل خود را انتخاب کنید. در مواجهه با فروشندگان، به وعده ضمانت مبل توجه نکنید. چرا که معمولا وعده هایی دروغ و بی اساس است. مگر این که ضمانت نامه ای رسمی با هولوگرام به شما تحویل دهند. قیمت هر دست مبل راحتی بین دو تا هشت میلیون تومان و هر دست مبل «استیل» یا «کلاسیک» از چهار میلیون تا 30 میلیون تومان متغیر است. پس از خرید مبل، از فروشنده بخواهید که مقداری از پارچه مبل را به شما بدهد تا بتوانید از آن کوسن درست کنید و روی مبل قرار دهید. اگر مبلی که سفارش می دهید آماده نباشد و فروشگاه باید به کارگاه سفارش ساخت دهد، بین دو هفته تا یک ماه زمان می برد تا آماده شود. پس اگر قصدتان برای خرید مبل جدی است، دست بجنبانید تا هنگام تحویل سال بتوانید روی مبل های جدیدتان لم بدهید.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها