محمد آشوری، استاندار هرمزگان اعلام کرد که با فروکش کردن آتش کار امداد و نجات کماکان ادامه دارد. آشوری گفت که هم اکنون جستجو برای یافتن قربانیان آغاز شده است.
استاندار هرمزگان تصریح کرد که جابجایی کانتینرها ممکن است دو هفته طول بکشد. به گفته کارشناسان هنوز شمار واقعی کشتهشدگان روشن نیست، زیرا عملیات جستجو فقط پس از مهار کامل آتش و جابجایی کانتینرها امکانپذیر است.
مدیر کل بحران استان هرمزگان شمار جانباختگان انفجار در بندر رجایی را ۷۰ نفر اعلام کرد.
رئیس آتشنشانی بندرعباس گفته که ۹۰ درصد آتش خاموش شده است.
برخی از خانوادهها نیز از مفقود شدن بستگان خود خبر دادهاند.
خبرگزاری ایسنا روز دوشنبه، هشت اردیبهشت به نقل از گمرک بندر رجایی اعلام کرد محموله وارداتی که در این بندر دچار انفجار و حریق شد، "هنوز به گمرک اظهار نشده بود."
بنا بر مقررات هر محمولهای که وارد بندر میشود، باید "اظهار" شود. به عبارتی باید ابتدا اطلاعات باری آن به بندر داده شود، تا تشریفات گمرکی و ترخیص آن آغاز شود. اما به گزارش ایسنا هیچیک از اینها در مورد محموله وارداتی که روز شنبه (شش اردیبهشت) در بندر رجایی با انفجار و آتشسوزی مهیب باعث کشته شدندهها نفر و بیش از ۱۰۰۰ زخمی شد، انجام نشده بود.
طبق قوانین گمرکی، شرکتهای حمل و نقل موظفند "هنگام ورود وسیله نقلیه به قلمرو گمرکی، دو نسخه اظهارنامه اجمالی (گزارش اولیه) تنظیم و به هر یک از آنها نسخهای از فهرست کل بار و در صورت نیاز، بارنامههای هر ردیف از فهرست کل بار را ضمیمه و به گمرک و مرجع تحویل گیرنده کالا تسلیم کنند".