کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
ایرانیان خودروایرانیان خودرو

لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

وضعیت روغن خوراکی در بازار


کد خبر : ۱۳۲۳۲۹پنجشنبه، ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۹:۱۳۲۹۱۷ بازدید

معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهادکشاورزی بر عرضه روغن‌های خوراکی موجود...
وضعیت روغن خوراکی در بازاروضعیت روغن خوراکی در بازار

معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهادکشاورزی بر عرضه روغن‌های خوراکی موجود در انبارها به بازار توسط بخش خصوصی برای رفع نیاز مصرف‌کنندگان تاکید کرد و گفت: در شبکه توزیع شیطنت‌هایی وجود دارد.

مهر نوشت: اکبر فتحی، معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی در ششمین نشست کارگروه تنظیم بازار کالاهای کشاورزی از بخش خصوصی و واردکنندگان خواست به تعهدات‌شان عمل کرده و روغن‌های خوراکی وارداتی موجود در انبارهای خود را به بازار عرضه کنند.


وی افزود: اطلاعات سامانه‌ها نشان می‌دهد که روغن خوراکی در انبارها وجود دارد، اما واردکنندگان بنا به دلایلی همچون تعیین قیمت‌ها، افزایش حقوق گمرکی و افزایش مالیات بر ارزش افزوده، این کالا را به بازار عرضه نمی‌کنند.

فتحی اظهار کرد: برای حل این مسائل در کوتاه‌مدت، دولت همراهی کرده و لایحه دو فوریتی برای کاهش مالیات بر ارزش افزوده از ۱۰ درصد به یک درصد به مجلس ارائه داده و به گمرک به طور علی‌الحساب دستور داده که تسهیلگری کنند.

وی تصریح کرد: ما تا ۴۰ روز آینده مشکلی از نظر تأمین روغن خوراکی مورد نیاز مصرف کنندگان با توجه به موجودی این محصول در انبارهای بخش خصوصی نداریم و برای باقی نیاز در ماه‌های آینده، ثبت سفارش روغن و دانه‌های روغنی انجام شده و تا ۲۰ روز آینده این ثبت سفارش‌ها تبدیل به کالا می‌شوند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: خرید دانه‌های روغنی تولید داخل نیز آغاز شده است و با مجموعه این اقدامات و با همکاری بخش خصوصی و اتاق اصناف مشکلی در تأمین روغن خوراکی نخواهیم داشت.
وی افزایش تقاضا را یکی دیگر از دلایل کمبود روغن در بازار دانست و گفت: با ارائه کالابرگ‌ها، مردم بیشتر به دنبال خرید کالاهای اساسی ماندگار بودند و بیشترین خرید با کالابرگ‌ها در مورد روغن خوراکی صورت گرفته است.


معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه در شبکه توزیع شیطنت‌هایی صورت گرفته، از اتاق اصناف خواست این مساله را کنترل کند.
بنابراین گزارش، موضوعاتی همچون بررسی قیمت محصولات کشاورزی، بررسی روند تأمین و توزیع روغن و تعیین قیمت کنجاله در دستور کار ششمین نشست کارگروه تنظیم بازار کالاهای کشاورزی قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس رصدهای هفتگی خبرنگار حوزه کشاورزی عرضه روغن خوراکی از دی ماه سال گذشته نابه‌سامان بوده و قطره چکانی انجام می‌شود. به طوری که حتی دارندگان کالابرگ الکترونیک هم در بسیاری از مواقع ناگزیر به جایگزین کردن کالایی دیگر به جای روغن می‌شوند.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها