کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
ایرانیان خودروایرانیان خودرو

لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

بوئینگ قربانی دعوای آمریکا با چین شد


کد خبر : ۱۳۲۱۲۰پنجشنبه، ۲۸ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۷:۳۴:۴۰۴۹۷۲ بازدید

دولت چین در واکنش به تعرفه‌های دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، شرکت‌های هواپیمایی داخلی خود را از دریافت هواپیماهای جدید بوئینگ منع ...
بوئینگ قربانی دعوای آمریکا با چین شدبوئینگ قربانی دعوای آمریکا با چین شد

دولت چین در واکنش به تعرفه‌های دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، شرکت‌های هواپیمایی داخلی خود را از دریافت هواپیماهای جدید بوئینگ منع کرده است.

به گزارش سایت روزنامه دیلی تلگراف، دولت چین در واکنش به تعرفه‌های دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، شرکت‌های هواپیمایی داخلی خود را از دریافت هواپیماهای جدید بوئینگ منع کرده است.

این ممنوعیت شامل تمام سفارش‌های فعلی از این غول هوافضای آمریکا می‌شود.

این در حالی است که چین همچنین به شرکت‌های هواپیمایی این کشور دستور داده است تا هیچ‌گونه تجهیزات یا قطعات مرتبط با هواپیما را از سایر شرکت‌های آمریکایی خریداری نکنند.

ترامپ در واکنش به این اقدام چین در شبکه‌های اجتماعی نوشت که پکن به تعهدات خود در قراردادها «پشت کرده» است.

پس از انتشار این گزارش‌ها، سهام بوئینگ در معاملات پیش‌گشایش تا 4.5 درصد سقوط کرد، اما بعداً بیشتر این زیان‌ها را جبران کرد. این شرکت از اظهار نظر در این باره خودداری کرد.

این اتفاق پس از آن رخ داد که چین تعرفه‌ای 125 درصدی را برای واردات کالاهای ساخت آمریکا اعمال کرد، که هزینه‌ی خرید هواپیماهای بوئینگ را بیش از دو برابر کرده و بنا بر گزارش بلومبرگ، خرید این هواپیماها را برای خطوط هوایی غیرعملی کرده است.

این جدیدترین اقدام در جنگ تجاری تلافی‌جویانه میان ایالات متحده و چین است که در آن واشنگتن تعرفه‌هایی تا سقف 145 درصد برای واردات کالاهای چینی اعمال کرده است.

بر اساس این گزارش، بوئینگ قربانی این منازعه شده و در نتیجه، دسترسی به یکی از بزرگ‌ترین بازارهای هوانوردی جهان را از دست داده است.

هرچند شرکت اروپایی ایرباس در سال‌های اخیر بر صادرات هواپیماهای مسافربری غربی به چین سلطه داشته است اما دومین اقتصاد بزرگ جهان همچنان بازاری حیاتی برای بوئینگ محسوب می‌شود و پیش‌بینی شده بود که در دو دهه آینده، 20 درصد از تقاضای جهانی را به خود اختصاص دهد.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها