کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
ایرانیان خودروایرانیان خودرو

لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

واکنش فراجا به اظهارات اینستاگرامی پلیس اخراج شده است


کد خبر : ۱۳۱۹۳۰شنبه، ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۰:۲۸۲۸۷۵ بازدید

سخنگوی فراجا در واکنش به اظهارات مامور انتظامی که ۲ سال پیش از خدمت اخراج شد، اعلام کرد: سازمان پلیس جایی برای فاسدان نیست.
واکنش فراجا به اظهارات اینستاگرامی پلیس اخراج شده استواکنش فراجا به اظهارات اینستاگرامی پلیس اخراج شده است

سخنگوی فراجا در واکنش به اظهارات مامور انتظامی که ۲ سال پیش از خدمت اخراج شد، اعلام کرد: سازمان پلیس جایی برای فاسدان نیست.

به گزارش ایران جیب از مرکز اطلاع رسانی فراجا، دفتر سخنگوی فراجا اعلام کرد: در سازمان پلیس جایی برای فاسدان نیست، حتی اگر سال‌ها خدمت کرده باشند.

در این اطلاعیه آمده است: او (پلیس اخراج شده) یونیفرم پلیس را بر تن داشت، اما نه برای حفظ امنیت مردم، بلکه برای سوءاستفاده از قدرت برای باج‌خواهی و قانون‌گریزی.

در ادامه به علت اخراج این کادر انتظامی اشاره و اعلام شد: پرونده‌های سیاه رفتاری، تخلفات سنگین و شکایت‌های متعدد تخلفات این فرد است که در نهایت با رأی قانونی و انضباطی از سیستم اخراج شد.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: «حالا بعد از دو سال، در اینستاگرام ظاهر شده؛ با ادعای عدالت‌خواهی، اما با زبانی لبریز از توهین به جامعه اما مردم باید بدانند کسی که به‌خاطر فساد و بی‌اخلاقی از درون سیستم طرد شده، نمی‌تواند ادعای تطهیر و اصلاح‌طلبی داشته باشد.

پلیسِ امروز ، پلیسی است که نه‌تنها با جرم در خیابان، بلکه با فساد " درون خود بی‌رحمانه " برخورد می‌کند و این قدرت پلیس را نشان می‌دهد، نه ضعف آن را ، ما از درون خودمان شروع کرده‌ایم و این آغاز بهسازی و اصلاح واقعی است.



اخبار مرتبط

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها