کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
ایرانیان خودروایرانیان خودرو

لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

ممنوعیت ورود کالاهای ایرانی به قطر ‌


کد خبر : ۱۳۰۷۰۴چهارشنبه، ۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۵:۱۲۳۴۶۴۴ بازدید

نائب رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و قطر گفت: ممنوعیت ورود کالاهای ایرانی به قطر برقرار است و حتی در صورتی که کالای ایرانی بتواند به ...
ممنوعیت ورود کالاهای ایرانی به قطر ‌ممنوعیت ورود کالاهای ایرانی به قطر ‌

نائب رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و قطر گفت: ممنوعیت ورود کالاهای ایرانی به قطر برقرار است و حتی در صورتی که کالای ایرانی بتواند به نحوی به قطر وارد شود ممکن است به اندازه‌ای در گمرک این کشور بماند که فاسد و تخریب شود.

خورشید گزدرازی، نائب رییس اتاق مشترک بازرگانی ایران و قطر در گفت‌وگو با ایلنا از تسهیل جریان ثبت شرکت در قطر برای ایرانی‌ها خبر داد و گفت: ثبت شرکت برای ایرانی‌ها در این کشور به دو صورت انجام می‌شود، یکی روش این است که سرمایه‌گذار ایرانی با همکاری با یک شریک قطری شرکت را ثبت می‌کند و در روش دیگر که از چند ماه گذشته دولت قطر اجازه آن را داده سرمایه‌گذار ایرانی می‌تواند به طور مستقل یک شرکت در قطر ثبت کند و شرکت به طور کامل در مالکیت سرمایه‌گذار ایرانی باشد. اما در اجرای سرمایه‌گذاری در مدل دوم محدودیت‌هایی وجود دارد از جمله اینکه سرمایه‌گذار ایرانی نمی‌تواند در هر صنعتی فعالیت کند و باید در نوع سرمایه‌گذاری با وزارت صمت قطر هماهنگی داشته باشد و تائید این وزارتخانه را دریافت کند. 

وی افزود: در امارات هم مجوز ثبت شرکت با مالکیت ۱۰۰ درصدی به ایرانی‌ها داده می‌شود اما فرآیند سرمایه‌گذاری در امارات بسیار آسان‌تر از قطر است و در نهایت کالایی که به دست سرمایه‌گذار در قطر تولید می‌شود با برند این کشور به بازارهای جهانی صادر می‌شود و نه تنها محدودیت‌های تحریمی ایران سد راه آن نیست بلکه از امتیازات تجاری این کشور نیز برخوردار است.

گزدرازی خاطرنشان کرد: با این حال فرآیند سرمایه‌گذاری و تولید در قطر آسان نیست و قطری‌ها به این دلیل که از نظر اقتصادی جامعه‌ای توانمند هستند اصراری بر جذب سرمایه خارجی ندارند ضمن اینکه در جامعه ۳ میلیون نفری قطر تنها ۵۰۰ هزار نفر قطری هستند و بقیه جمعیت را کسانی تشکیل می‌دهند که برای کار در این کشور زندگی می‌کنند و در همین حال قطری‌ها از توسعه تجارت و دستیابی به بازارهای خارجی استقبال می‌کنند و علاوه بر این در برخی از صنایع به تولید روی آورده‌اند به طور مثال تا پنج سال پیش تمام سبزیجات، صیفی‌جات و میوه و تره‌بار مصرفی قطر به این کشور وارد می‌شد اما اکنون خودشان اقدام به تولید این  اقلام کرده‌اند. 

نائب رییس اتاق مشترک بازرگانی ایران و قطر از تداوم ممنوعیت ورود کالاهای ایرانی به قطر خبر داد و اظهار کرد: حتی اگر کالای ایرانی بتواند به قطر وارد شود ممکن است به اندازه‌ای در گمرک این کشور بماند که فاسد و تخریب شود بنابراین بازرگانان ایرانی ترجیح می‌دهند که صادرات کالا به این مقصد را به واسطه امارات انجام دهند چون از این مسیر کالاهای ایرانی با سرعت بیشتر، هزینه کمتر و بدون آسیب محتمل به مقصد می‌رسد. 

وی ادامه داد: این محدودیت‌ها از زمانی اعمال شد که قطری‌ها متوجه یک سری رفتارهای غیراخلاقی در تجارت با برخی ایرانی‌ها شدند به طور مثال بارها پیش می‌آمد در محموله‌ای که از ایران به قطر می‌رفت کالاهای غیرمجاز پیدا می‌شد البته در گمرکات دستگاه ایکس‌ری وجود دارد اما کالای غیرمجاز پس از عبور محموله از دستگاه در آن قرار داده می‌شد.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها