کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

اونس جهانی اوج گرفت


کد خبر : ۱۳۰۱۳۶یکشنبه، ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۴:۴۶۱۱۴۳۶ بازدید

پرش اونس طلا در بازار جهانی عجیب شده است؛ به طوری که تنها در یک ماه...
اونس جهانی اوج گرفتاونس جهانی اوج گرفت

پرش اونس طلا در بازار جهانی عجیب شده است؛ به طوری که تنها در یک ماه گذشته شاهد ۷.۱ درصدی قیمت بودا است.

خبرآنلاین نوشت : از روزی که ترامپ به عنوان رییس‌جمهور آمریکا بر مسند قدرت نشسته، قیمت طلا به طور برق‌آسایی در حرکت است.

بررسی‌ها نشان می‌دهد که از ۲۰ ژانویه که مراسم تحلیف دونالد ترامپ به عنوان چهل و هفتمین رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا برگزار شد تاکنون، اونس طلا ۱۵۵ دلار گران شده است. این یعنی طلا در طول ۲۰ روز گذشته ۵.۸ درصد گران شده است.

در این میان، گزارش‌ها حاکی از آن است که قیمت طلا در بازه یک هفته گذشته رشد ۵۹ دلاری و در طول یک ماه گذشته ۱۹۰ دلاری را تجربه کرده است.

در حال حاضر قیمت هر اونس طلا در بازار جهانی به ۲ هزار و ۸۵۹ دلار رسیده و پیش‌بینی تحلیلگران بین‌المللی، رسیدن طلا به سقف ۳ هزار دلار است.

به اعتقاد کارشناسان، در حال حاضر تصمیمات جدید دونالد ترامپ روی بازارهای جهانی سایه افکنده است. به این شکل که اعمال تعرفه‌های ترامپ بر واردات کالا از چین و اروپا به ایالات متحده، تقاضا برای خرید طلای جهانی را تحریک کرده است.

طبق آنچه که فعالان اقتصادی می‌گویند، تعرفه‌های تجاری می‌توانند باعث نوسانات در بازارهای مالی و اقتصادی شوند و سرمایه‌گذاران را به سمت دارایی‌های امنی مانند طلا هدایت کنند. این تعرفه‌ها ممکن است بر ارزش دلار تاثیر بگذارند و در صورت کاهش رشد اقتصادی، ارزش دلار را کاهش دهند که معمولا به افزایش قیمت طلا منجر می‌شود.

همچنین، تعرفه‌ها می‌توانند موجب افزایش قیمت کالاها و خدمات و در نتیجه افزایش تورم شوند که این امر نیز سرمایه‌گذاران را به سمت طلا سوق می‌دهد. از سوی دیگر تنش‌های تجاری ناشی از این تعرفه‌ها می‌تواند به بی‌ثباتی سیاسی و اقتصادی منجر شود و تقاضا برای طلا را افزایش دهد. در نهایت، تأثیر تعرفه‌ها بر بازارهای جهانی نیز قابل توجه است.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها