به دنبال انتشار گزارشهایی درباره جانباختن چند کودک پس از مصرف ماکارونی، سازمان ملی استاندارد ایران در اطلاعیهای توصیه کرد، باقیمانده ماکارونی پخته شده حداکثر یک ساعت پس از پخت در یخچال قرار گیرد و از مصرف ماکارونی که بیش از یک روز در یخچال مانده پرهیز شود.
براساس اعلام دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی و بهداشتی، فرآورده هایی مانند ماکارونی و برنج پس از پخت محیط مناسبی برای رشد باکتری باسیلوس سرئوس محسوب میشود.
در روزهای اخیر گزارشهایی درباره مسمومیت غذایی چند کودک و مرگ آنها منتشر شده است که گفته میشود ماکارونی خورده بودند. هنوز گزارش دقیقی درباره دلیل جان باختن این کودکان بهطور رسمی منتشر نشده است.
والدین آرنیکا، دختر هفت سالهای که اخیرا جان باخت میگویند او فقط ماکارونی خورده بود، اما در گواهی فوت علت مرگ «مسمومیت غذایی» عنوان شده است.