کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
ایرانیان خودروایرانیان خودرو

لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

آخرین خبر از نهضت ملی مسکن


کد خبر : ۱۲۷۲۲۸شنبه، ۳ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۳:۱۶۴۲۲۲ بازدید

سرپرست دفتر طرح‌ریزی وزارت راه و شهرسازی گفت: اصلاح قانون برای تامین مالی...
آخرین خبر از نهضت ملی مسکنآخرین خبر از نهضت ملی مسکن

سرپرست دفتر طرح‌ریزی وزارت راه و شهرسازی گفت: اصلاح قانون برای تامین مالی پروژه‌های نهضت ملی مسکن در دستور کار است و به دنبال راهی برای تکمیل هرچه سریعتر پروژه‌ها هستیم.

به گزارش خبرآنلاین، سعید شاهین‌فر سرپرست دفتر طرح ریزی و پایش وزارت راه و شهرسازی در برنامه روی خط رادیو اقتصاد با بیان اینکه رشد مسکن از سوی وزارت راه و شهرسازی در دستور کار است گفت: تدابیر اندیشیده شده نشان می‌دهد که ما از ابتدای طرح نهضت ملی مسکن به دنبال اصلاح قانون برای تامین مالی این پروژه ها بوده ایم و برای کمک به ساخت هرچه سریعتر پروژه های مسکن  ملی منابع مالی مختلفی  را دستور کار خود قرار داده ایم.

وی ادامه داد: درمسکن مهر خط اعتباری برای بانک ها نداشتیم و بانک ها از منابع داخلی پرداخت می‌کردند به همین دلیل درصد سود برای این طرح از مسکن مهر بالا تر است.

او بیان کرد: در برنامه هفتم  در چند تبصره آمده است و به بحث بیمه اشاره کرده و مبلغ قابل توجهی حدود ۸ درصد را در بیمه پایین آورده ایم.

 سرپرست دفتر طرح  ریزی و پایش وزارت راه و شهرسازی  بیان کرد: ۳۸۰ هزار واحد به صورت انبوه سازی که خود دولت متولی آن است کلید خورده است و بین ده درصد تا هشتاد درصد پیشرفت دارد و متوسط پیشرفت آن بیست درصد است.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها