کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

بهای جدید نفت در بازارهای جهانی


کد خبر : ۱۲۵۶۳۱سه شنبه، ۲۴ مهر ۱۴۰۳ - ۰۷:۵۰:۴۹۱۸۶ بازدید

قیمت نفت 3 درصد در اولین ساعات تجارت در آسیا امروز سه شنبه کاهش یافته است. برخی رسانه‌ها گزارش داده‌اند اسرائیل قصد ندارد به ...
بهای جدید نفت در بازارهای جهانیبهای جدید نفت در بازارهای جهانی

قیمت نفت 3 درصد در اولین ساعات تجارت در آسیا امروز سه شنبه کاهش یافته است. برخی رسانه‌ها گزارش داده‌اند اسرائیل قصد ندارد به تاسیسات نفتی ایران حمله کند. بدین ترتیب ترس از مختل شدن عرضه فروکش می‌کند‌. اوپک هم دورنمای رشد تقاضای جهانی برای نفت در 2024 و 2025 را پایین آورده است.

هر دوی این شاخص‌های نفتی پس از کاهش قیمت‌ 2 درصدی در روز دوشنبه، 3 درصد هم در اولین ساعات تجارت در روز سه‌شنبه کاهش یافته‌اند.
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 2 دلار و 35 سنت معادل 3.03 درصد کاهش به 75 دلار و 11 سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با 2 دلار و 26 سنت معادل 3.06 درصد کاهش 71 دلار و 57 سنت معامله می‌شود.

قیمت‌ها حدود 4 دلار از ابتدای هفته جاری کاهش یافته است، در حالی که 7 روز پیاپی تا جمعه گذشته به خاطر نگرانی در مورد حمله به تاسیسات نفتی ایران توسط رژیم صهیونیستی افزایش یافته بود.

واشنگتن پست در روز دوشنبه گزارش داد بنجامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی به آمریکا اعلام کرده قصد ندارد تاسیسات هسته‌ای یا نفتی ایران را مورد هدف قرار دهد.

اوپک در روز دوشنبه پیش‌بینی خود از دورنمای تقاضای جهانی برای نفت را در سال جاری میلادی و سال آینده پایین آورد.

این سومین ماه پیاپی است که اوپک دورنمای تقاضای نفت را پایین می‌آورد. از طرف دیگر، عراق هم هیچ پیشرفتی در کاهش تولیدی که قول آن را به اوپک برای جبران مازاد تولید خود در ماه‌های گذشته داده بود نداشته است.

عامل دیگر تاثیرگذار بر قیمت نفت کاهش واردات نفت خام به چین به عنوان بزرگترین واردکننده نفت دنیا بوده است. این اتفاق برای اولین بار طی 9 ماه ابتدایی سال جاری میلادی می‌افتد. اطلاعات نشان می‌دهند واردات نفت چین حدود 3 درصد نسبت به سال گذشته کاهش داشته است.

اوپک پیش‌بینی رشد تقاضا در چین را از 650 هزار بشکه در روز تا 580 هزار پایین آورد است.

فشار ضد تورمی در چین شدیدتر شده و سرمایه‌گذاران نمی‌توانند هیچ پیش‌بینی در مورد حجم محرک‌های مالی که قرار است برای احیای دومین اقتصاد بزرگ دنیا معرفی شود، ارائه دهند.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها