اهمیت و اولویت مسائل مهمی همچون fatf ،رفع تحریم ها، حصر، اتفاقات و امنیت منطقه و ... نمیتواند سبب کاسته شدن از ضرورت رفع فیلترینگ و بحث کیفیت و سرعت اینترنت در کشور شود.
به گزارش خبرآنلاین، این موضوع و حل آن نیز به مانند سایر مسائل مهم کشور نیازمند یک عزم و اراده همگانی و ملی است و محدود کردن آن در ساختار یک وزارتخانه و یا اختیارات و مسئولیت های یک وزیر فروکاست آن به یک مسئله دست دوم است .
برخی اتفاقات سیاسی،امنیتی، فرهنگی و اجتماعی موجب شکل گیری شرایط فعلی در حوزه اینترنت و شبکه های اجتماعی شد و نهادهای مهم تصمیم گیر کشور را به سمت اتخاذ تصمیم فیلتر و نحوه مدیریت اینترنت سوق داد؛ بنابراین برای حل آن اراده ای در همان سطح نیاز می باشد .
وزیر ارتباطات به عنوان عضو مستقیم دولت در این بخش لازم است که طرح ها و برنامه های پیشنهادی متناسب را از کارشناسان و نخبگان احصاء نماید و با ارایه آنها به رئیس جمهور و مجموعه دولت به حل این مسئله کمک کند .
اما برخی اتفاقات در روزهای گذشت فشارها و مطالبات را متوجه شخص وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات کرده است تا عملا شرایط به سمت پیچیده تر شدن سوق داده شود . رفع فیلترینگ از شعارهای مهم و اساسی مسعود پزشکیان در ایام انتخابات ریاست جمهوری بود و حالا خیلی زود افکار عمومی در نگرانی نسبت به اینترنت و کیفیت آن و همچنین آسیب های جدی فیلترینگ خواستار تعیین تکلیف این موضوع هستند.
آنچه که سید ستار هاشمی به عنوان وزیر ارتباطات باید در مسیر آن گام بردارد گفت و گو و صحبت کردن با مردم و ارائه برنامه هایی است که قابلیت اجرایی و عملیاتی دارد.
هجمه و حمله به وزیر آن هم در ابتدای کار هیچ گرهی از این کلاف پیچیده باز نخواهد کرد بلکه باید در این موضوع به مانند سایر موضوعات اندکی فرصت به وزیر و دولت داد تا با تدبیر و همراهی سایر بخش های حاکمیتی وضعیت را به سمت خواست عمومی به پیش برد .
سید مهدی طباطبایی معاون اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور امروز نیز در اظهار نظری گفت: وعده رئیس جمهور درباره فیلترینگ محقق خواهد شد که این خود نوید بخش اتفاقات و اخبار خوشایندی در این حوزه خواهد بود .