کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

تاثیر ترور بر اقتصاد


کد خبر : ۱۲۳۰۹۷پنجشنبه، ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۷:۳۴:۳۶۶۲۴۹ بازدید

ترور هنیه در تهران سناریوها درباره تقابل دوباره ایران و اسرائیل را تقویت کرده است. اگرچه اسرائیل یک تولیدکننده مهم نفت نیست، تشدید ...
تاثیر ترور بر اقتصادتاثیر ترور بر اقتصاد

آرمان امروز: ترور هنیه در تهران سناریوها درباره تقابل دوباره ایران و اسرائیل را تقویت کرده است. اگرچه اسرائیل یک تولیدکننده مهم نفت نیست، تشدید بالقوه درگیری و دخالت کشورهای بزرگ تولیدکننده نفت مانند ایران می‌تواند بر بازار جهانی نفت تأثیر بگذارد.

با این حال، اگر جنگ ایران و اسرائیل تشدید شود و کشورهای تولیدکننده نفت خاورمیانه را به مشارکت در جنگ سوق دهد، پیش‌بینی می‌کنیم که قیمت نفت همچنان می‌تواند افزایش یابد.

تشدید بالقوه درگیری بین ایران و اسرائیل می‌تواند تأثیر قابل‌توجهی بر قیمت‌های جهانی نفت داشته باشد و همچنین منجر به اثرات اقتصادی گسترده‌تری مانند تورم بالا شود.

در این سناریو، اگر قیمت نفت به دلیل تنش‌های ژئوپلیتیکی یا اختلالات عرضه در مناطق عمده تولیدکننده نفت افزایش یابد، می‌تواند به فشارهای تورمی کمک کند. این امر بازگشت تورم به سطح هدف بانک مرکزی را دشوار می کند، مانند فدرال رزرو در ایالات متحده، که تورم بلندمدت را ۲ درصد سال به سال (سالانه) در یک دوره دو ساله هدف قرار می دهد.

ایالات متحده با افزایش شدید نرخ سیاستی خود به سطح ۵.۵ درصد فعلی، با تورم مبارزه کرده است. با وقوع یک جنگ جدید در خاورمیانه، احتمال بالایی وجود دارد که تورم به دلیل افزایش قیمت نفت بالا بماند. هنگامی که تورم بالا باقی می ماند، بانک های مرکزی معمولاً با حفظ نرخ های بهره بالا برای کنترل کردن اقتصاد و کنترل تورم واکنش نشان می دهند.

بنابراین، افزایش قیمت نفت می تواند به طور غیرمستقیم باعث شود که فدرال رزرو برای مدت طولانی تر از آنچه قبلاً پیش بینی می شد، نرخ های بهره بالاتری را حفظ کند. عواقب آن کاهش فعالیت اقتصادی است که بر همه چیز از مخارج مصرف کننده تا سرمایه گذاری تجاری تأثیر می گذارد. علاوه بر این، این وضعیت می تواند ارزش دلار آمریکا را نیز تقویت کند.

هنگامی که فدرال رزرو نرخ بهره را افزایش می دهد یا آن را برای مدت طولانی تری در بالاترین سطح نگه می دارد، سرمایه گذاری در دارایی های دلاری جذاب تر می شود زیرا آنها بازدهی بالاتری ارائه می دهند. این امر منجر به جذب سرمایه خارجی بیشتر به بازار پول ایالات متحده، افزایش تقاضا برای دلار و در نهایت تقویت ارز می شود. دلار قوی تر می تواند بر اقتصاد جهانی تأثیر بگذارد، به ویژه در کشورهای در حال توسعه با بدهی دلاری و اقتصادهایی که به شدت به واردات وابسته هستند.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

سایت شب

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها

بستن
سایت شب