کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
ایرانیان خودروایرانیان خودرو

لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

قیمت جدید سیمان چند؟


کد خبر : ۱۲۳۰۸۸چهارشنبه، ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۳:۲۱۳۸۲۲ بازدید

در چند روز اخیر، اخباری درباره افزایش ۹۰ درصدی قیمت سیمان، توسط برخی رسانه‌ها...
قیمت جدید سیمان چند؟قیمت جدید سیمان چند؟

در چند روز اخیر، اخباری درباره افزایش ۹۰ درصدی قیمت سیمان، توسط برخی رسانه‌ها منتشر شد. اما آیا چنین ادعایی واقعیت دارد؟

به گزارش تسنیم، صنعت سیمان به‌عنوان یکی از ارکان اساسی سازندگی و توسعه زیرساخت‌ها، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. اما طی چند روز گذشته، گمانه‌زنی‌هایی در رابطه با افزایش ۹۰ درصدی قیمت سیمان توسط برخی رسانه‌ها منتشر شده است. اما بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که قیمت سیمان افزایش چندانی نداشته است.

دبیر کانون انبوه‌سازان مسکن، گزارش داد که قیمت سیمان به دلیل مشکل قطعی برق، ۹۰ درصد افزایش داشته است. این درحالی است که پورحاجت در گفت‌وگو با تجارت‌نیوز اظهار کرد که قیمت سیمان نسبت به یک هفته گذشته و حتی یک ماه گذشته تغییری نداشته و تنها مشکلی که وجود دارد؛ مشکل تأمین سیمان است. چراکه به دلیل قطعی برق بسیاری از بنگاه‌های تولیدی با مشکل مواجه هستند و این مشکلات منجر به تعطیلی برخی از این بنگاه‌ها شده است و در بازار سیمان، عرضه کاهش یافته است.

 

بررسی بازار سیمان طی یک ماه گذشته

بررسی بازار سیمان  حاکی از آن است که قیمت انواع سیمان نسبت به ماه گذشته تغییر چندانی نداشته و قیمت‌ها تقریبا ثابت باقی‌مانده‌اند.

به طور مثال سیمان پاکتی تهران «تیپ ۲» عمده به قیمت ۹۴ هزار تومان در نهم تیرماه ۱۴۰۳، به فروش می‌رسید اما همین نوع سیمان امروز با قیمت ۱۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد. همچنین قیمت سیمان خاکستری ۵۰ کیلویی نی‌ریز، ماه گذشته با قیمت ۴۸ هزار و ۵۰۰ تومان به فروش می‌رسید و امروز نیز همچنان این قیمت‌ها ثابت مانده و تغییری نداشته است.

در این میان فقط سیمان پاکتی آبیک «تیپ ۲» عمده، ۱۱ هزار تومان افزایش قیمت داشته است. بنابراین، هیچ یک از اقلام سیمان افزایش قیمت بیش از ۱۵ درصد نداشته‌اند.

براساس این گزارش، افزایش ۹۰ درصدی قیمت سیمان واقعیت ندارد. قیمت برخی اقلام سیمان افزایش داشته اما این افزایش، ۹۰ درصد نبوده است. البته مشکل توزیع سیمان در بازار و تعطیلی بنگاه‌های تولیدی به دلیل قطعی برق وجود دارد که دولت باید با مدیریت درست این مشکلات را برای آینده رفع کند.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها