اشخاصی میتوانند از دستگاههای کارتخوان و درگاه پرداخت الکترونیکی برای صدور صورت حساب الکترونیکی استفاده کنند که صرفا کالا یا خدمات تکنرخی (با نرخ مالیات بر ارزش افزوده) میفروشند و یا کالا و خدمات با نرخ واحدی را عرضه کرده و به فروش میرسانند.
ایسنا نوشت : معاون پژوهش سازمان امور مالیاتی کشور با اشاره به اینکه چه کسانی مشمول صدور صورتحساب الکترونیکی هستند، گفت: فروشندگان خدمات و کالاهای تکنرخ و همچنین کسانی که سقف ۱۸ میلیارد تومان فروش داشته و از صدور صورتحساب معاف هستند، تا پایان سال ۱۴۰۴ رسید دستگاهها و درگاه پرداخت الکترونیکی آنها به عنوان صورت حساب الکترونیکی تلقی میشود.
اشکان هراتی، معاون پژوهش سازمان امور مالیاتی کشور در یک برنامه تلویزیونی، با اشاره به صاحبان دستگاههای کارتخوان و مشمولان صدور صورتحساب الکترونیکی، گفت: به موجب قانون تسهیل که در دی ماه سال جاری تصویب و نهایی شد، اشخاص حقیقی و حقوقی ملزم به صدور صورتحساب الکترونیکی هستند.
با این حال، کسانی که تا سقف ۱۸ میلیارد تومان فروش داشته، یعنی به حدی نرسیده که بتوانند صورتحساب صادر کرده و به بیانی از صدور آن معاف هستند، میتوانند تا پایان سال ۱۴۰۴ از دستگاههای کارتخوان و درگاه پرداخت الکترونیکی خود برای صدور صورتحساب الکترونیکی استفاده کنند و رسید دستگاههای کارتخوان برای این افراد به عنوان صورتحساب الکترونیکی تلقی میشود.
هراتی ادامه داد: بانک مرکزی به موجب قانون تسهیل، فاکتورهای دستگاههای کارتخوان و درگاههای پرداخت الکترونیکی را به صورتحساب الکترونیکی تبدیل میکند.
معاون پژوهش سازمان امور مالیاتی کشور در پایان با اشاره به فروشندگان با نرخ مالیات و خدمات ثابت اظهار کرد: اشخاصی میتوانند از دستگاههای کارتخوان و درگاه پرداخت الکترونیکی برای صدور صورت حساب الکترونیکی استفاده کنند که صرفا کالا یا خدمات تکنرخی (با نرخ مالیات بر ارزش افزوده) میفروشند و یا کالا و خدمات با نرخ واحدی را عرضه کرده و به فروش میرسانند.