کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

اضافه شدن گوشت گرم گوساله و گوسفندی در کالابرگ


کد خبر : ۱۱۳۷۸۶یکشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۴:۴۹۸۸۹۸ بازدید

مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور به عرضه گوشت گرم گوساله و گوسفندی در کالابرگ اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ...
اضافه شدن گوشت گرم گوساله و گوسفندی در کالابرگاضافه شدن گوشت گرم گوساله و گوسفندی در کالابرگ

مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور به عرضه گوشت گرم گوساله و گوسفندی در کالابرگ اشاره کرد و گفت: در حال حاضر فقط گوشت منجمد گوساله در کالا برگ عرضه می‌شود، ولی می‌توان با عرضه گوشت گرم این شرایط را فراهم آورد که مردم به آن دسترسی بیشتری داشته باشند.

افشین صدر دادرس در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه از ابتدای سال قیمت دام زنده تغییری نکرده است، گفت:‌ دام زنده سبک با قیمت هر کیلو ۱۸۰ تا ۲۰۰ هزار تومان در بازار خرید و فروش می‌شود و در این مدت افزایش قیمتی نداشته است.

وی ادامه داد:‌ قیمتی که در بازار گوشت می‌بینیم ارتباطی با قیمت دام زنده ندارد. قیمت دام زنده در طی این ماه‌ها ثابت بوده و افزایش قیمت گوشت به دلیل مشکلات بخش توزیع است. یعنی مسئولان باید بیشتر بر بخش توزیع تمرکز کنند و برای آن تدابیری بیاندیشند.

مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور با اشاره به اینکه یکی از دلایلی که باعث کاهش قیمت نهاده‌ها شده،‌ کاهش جمعیت دامی کشور است گفت: بر اساس گزارش‌های مرکز آمار ایران جمعیت ۶۸ میلیونی دام زنده در بهار به ۶۰ میلیون در تابستان رسیده و این موضوع هم به واردات گوشت باز می‌گردد.

وی با اشاره به اینکه در اینجا فقط کاهش هزینه تولید مطرح نیست، بلکه بازار نیز اهمیت دارد، عنوان کرد: اگر تولیدکننده، محلی برای عرضه محصولات نداشته باشد تولید را کنار می‌گذارد. در حال حاضر تولیدکنندگان داخلی فقط می توانند محصولاتشان را در قصابی‌ها عرضه کنند و برخی فروشگاه‌های بزرگ تمایلی به فروش گوشت داخلی ندارند و گوشت وارداتی عرضه می‌کنند تا بهتر بتوانند نظارت کنند.

به گفته وی می‌توان گوشت‌های وارداتی و داخلی را در ظروف جداگانه‌ای کنار هم قرار داد که هم برای مصرف کننده قابل تشخیص باشد و هم بازرسان بتوانند به راحتی بر آن نظارت کنند.

صدر دادرس در ادامه به ارائه ‌راهکارهایی برای کاهش هزینه‌های تولید داخل اشاره کرد و گفت: اینکه انتظار داشته باشیم با توجه به تورم و افزایش هزینه‌های تولید گوشت با قیمت سال قبل عرضه شود درست نیست. اما برای کاهش هزینه‌ها ابتدا باید ایرادات بخش توزیع مرتفع شود تا گرانفروشی رخ ندهد. دیگر اینکه نهاده‌ها ۷۵ درصد هزینه‌های تولید را شامل می‌شوند و کاهش قیمت نهاده‌ها باعث کاهش هزینه‌ تولید خواهد شد. از طرفی قیمت حمل و نقل نیز باید کنترل شود. همچنین  دولت بایستی به نقدینگی دامداران نیز توجه کند.

وی در پایان به عرضه  گوشت گرم گوساله و گوسفندی در کالابرگ به عنوان یک راهکار اشاره کرد و گفت: در حال حاضر فقط گوشت منجمد گوساله در کالابرگ عرضه می‌شود، ولی می‌توان با عرضه گوشت گرم این شرایط را فراهم آورد که مردم به آن دسترسی بیشتری داشته باشند.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها