کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

تلاش مجلس برای تعطیلی شنبه به جای پنجشنبه


کد خبر : ۱۰۸۵۸۷پنجشنبه، ۱۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۴:۳۴۱۳۳۲۹ بازدید

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی می گوید: تعطیلی 2 روز پایان هفته یعنی جمعه و شنبه در توسعه روابط اقتصادی و تجاری ما با ...
تلاش مجلس برای تعطیلی شنبه به جای پنجشنبهتلاش مجلس برای تعطیلی شنبه به جای پنجشنبه

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی می گوید: تعطیلی 2 روز پایان هفته یعنی جمعه و شنبه در توسعه روابط اقتصادی و تجاری ما با کشور‌های منطقه و حوزه خلیج فارس تاثیرگذار است.

رادیو اقتصاد در برنامه  روزی نو با  آقای خلیل بهروزی فر ،  عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی درباره  پیشنهاد تعطیلی ۲ روز پایان هفته گفتگو کرد.

سوال: من در ابتدا می‌خواهم صحبت‌های رئیس سازمان اداری و استخدامی را برای شما بخوانم تا ببینید که آیا شما هم این وسط سردرگم می‌شوید یا نه؟ ایشان گفتند که در حال حاضر جمع بندی برای تعطیلی پنج شنبه‌ها است، ولی برای دستگاه‌هایی که ارتباط بین المللی دارند روز شنبه تعطیل خواهد بود یعنی رسما می‌شود سه روز، من خودم وقتی این را خواندم گیج شده بودم، گفتم مگر می‌شود در تصمیم گیری که می‌خواهیم بکنیم پنج شنبه‌ها یک عده‌ای تعطیل باشند و جمعه که تعطیل است و شنبه‌ها هم یک عده دیگر، خود شما موافق هستید با صحبت ایشان؟

بهروزی فر: این نکته‌ای را که جنابعالی فرمودید، رئیس سازمان اداری و استخدامی آنچه را که عنوان کرده، کمیسیون اجتماعی و خود بنده را می‌خواهم عرض کنم، موافق این قضیه نیستم؛ دلیل آن هم این است که بهرحال بنا بر این هست که روز جمعه و شنبه بواسطه وصف تجارت جهانی که خود همین کشور‌های منطقه هم در همین راستا الان این وضعیت و این شرایط را دارند با آن‌ها هماهنگ بشویم، لذا بیشتر ما موافق جمعه و شنبه هستیم.

سوال: آخر ایشان پنج شنبه را هم گفتند، گفتند یکسری ادارات که ارتباط بین المللی ندارند پنج شنبه، و آن‌هایی که ارتباط بین المللی دارند شنبه، یعنی اصلا یک چیز عجیب و غریب است .
بهروزی فر: ما یکی از موارد و مسائلی را که باید به آن توجه کنیم بحث فعل و انفعالاتی است که در سطح خود کشور و درسطح جهانی دارد رخ می‌دهد در طول هفته، این مستلزم این هست که هر گونه تصمیمی در این راستا می‌خواهد گرفته شود بایستی منطقی و معقول و به نفع کشورمان باشد. مردم هم متضرر نشوند و خسارت نبینند، لذا آنچه را که مجلس نظر دارد بیشتر روی بحث روز شنبه است.

سوال: الان با توجه به این که کلیات لایحه تصویب شده در مجلس، نتیجه چه زمانی مشخص می‌شود که بالاخره پنج شنبه یا شنبه؟
بهروزی فر: ما یکی دو جلسه دیگر هم در این راستا داریم و بایستی مجددا پیرامون آن وارد بحث و بررسی در کمیسیون قرار بگیرد و انشاالله وقتی کمیسیون به نتیجه رسید ارجاع می‌شود به صحن و مطمئن هستم که صحن هم آنچه را که کمیسیون دارد ارزیابی می‌کند و مورد بررسی قرار داده، صحن هم من آنچه را که در ارتباط با فضای صحن دارم و نمایندگان محترم دیگر کمیسیون‌ها و مجموعا بخواهم عرض بکنم، صحن، موافق این نیستند که پنج شنبه و جمعه و شنبه بخواهد سه روز را ما در طول هفته تعطیل داشته باشیم.

سوال: به نظرم باید یک طوری باشد که پنج شنبه‌هایی که در یکسری ادارات در شهرستان‌ها نیمه وقت است وقتی قرار باشد شنبه باشد پنج شنبه باید تمام وقت باشد.
بهروزی فر: بله دقیقا همین است، چون بحث کسب و کار‌ها با مشکل مواجه میشوند و همین مسئله باعث خواهد شد که مشکلات دیگری در حوزه تجارت و بازرگانی هم بوجود بیاید.

سوال: یعنی الان غالب مجلس روی شنبه تاکید دارند درست است؟
بهروزی فر: بله

سوال: در کنار همه این‌ها اگر دولت موافق باشد با پنج شنبه و روی پنج شنبه تاکید کند مجلس چگونه تعامل خواهد کرد؟
بهروزی فر: بایستی دولت مجاب شود، چون برای دولت هم خوب نخواهد بود بخاطر این که یک تعداد ادارات را ما بگوییم که مثلا با تجارت خارجی ارتباطی ندارند داخلی است و این‌ها می‌توانند روز‌های پنج شنبه تعطیل بشوند، این که منطق نیست و دلیل نمی‌تواند باشد، بهرحال باید کاملا مشخص بشود، آن جور نه نظارت می‌تواند صورت بگیرد و البته باید این را هم عرض کنم که در دستگاه‌های اجرایی آن کاری را که می‌خواهد انجام شود و بخواهد خروجی داشته باشد، نیازمند به همکاری و همراهی همه دستگاه‌ها است، اگر دستگاهی یا وزارتخانه‌ای بخشی از بخش هایش روز پنج شنبه تعطیل شود، بعد روز شنبه مثلا بیاید مشغول کار شود، مجموعه سازمان.

سوال: پس شما فکر می‌کنید تا یکی دو هفته دیگر به صورت قطعی به نتیجه برسیم درست است؟
بهروزی فر: سعی و تلاش بر این است که انشاالله این اتفاق بیفتد، این همراهی ما با کشور‌های منطقه وحوزه خلیج فارس، می‌تواند برای ما از حیث روابط اقتصادی و تجاری برای ما تاثیرگذار باشد.

سوال: و به رونق گردشگری هم در داخل می‌تواند کمک بکند
بهروزی فر: یقینا کمک می‌کند، بحث اشتغال و کارآفرینی همه این‌ها تاثیرگذار است.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها