اطلاع رسانی تبلیغاتی
یکی از دغدغههای مهم کسبوکارها و مشاغل انجام تکالیف مربوط به قانون پایانههای فروشگاهی و سامانه مودیان است. با تصویب این قانون تمام اشخاص مشمول باید در سامانه مودیان ثبتنام کنند. اما چه کسانی باید در این سامانه ثبتنام کنند و اشخاص مشمول چه تکالیفی را باید انجام دهند؟
در ادامه این مقاله به پاسخ به این سوالات میپردازیم
چه اشخاصی باید در سامانه مودیان ثبت نام کنند؟
براساس ماده 1 بند ج قانون پایانههای فروشگاهی و سامانه مودیان کلیه صاحبان مشاغل (صنفی و غیرصنفی) و اشخاص حقوقی موضوع فصلهای چهارم و پنجم باب سوم قانون مالیات های مستقیم مصوب ۱۳۶۶/۱۲/۳ با اصلاحات و الحاقات بعدی آن، مشمول این قانون هستند. در این قانون هرگاه از واژه مؤدی استفاده می شود، مراد، اشخاص مشمول است؛ مگر خلاف آن تصریح شده باشد.
علاوه بر این، مشاغلی که نیاز به صدور فاکتور یا رسید برای کالاها و خدمات ارائه شده دارند، ملزم به استفاده از سامانه مودیان هستند. این بدان معناست که حتی اگر کسبوکاری درآمد مشمول مالیات نداشته باشد، در صورت صدور فاکتور مانند بسیاری از ارائهدهندگان خدمات وکالا، باز هم باید در پلتفرم ثبت نام کنند.
به عبارت دیگر اشخاص زیر باید در سامانه مودیان ثبتنام کنند:
۱- عرضه کنندگان کالا و خدمات
۲- تمام اشخاص حقیقی صاحب مشاغل صنفی و یا غیر صنفی
۳ – تمام اشخاص حقوقی صاحب شرکتهای تجاری و اشخاص حقوقی غیر تجاری
۴- فعالان اقتصادی مستقر در مناطق آزاد تجاری
تکالیف اشخاص مشمول قانون پایانههای فروشگاهی و سامانه مودیان
با تصویب قانون پایانههای فروشگاهی، مودیان دارای تکالیف و وظایفی هستند که باید برای اجرای آن اقدام کنند. این تکالیف به شرح زیر است:
- در سامانه مودیان ثبت نام کنند؛
- پایانههای فروشگاهی تهیه کرده و مورد استفاده قرار دهند؛
- برای کالاهایی که به فروش میرسانند یا خدماتی که ارائه میکنند، صورتحساب الکترونیکی صادر کنند و آن را در اختیار خریدار و دریافتکننده خدمت قرار دهند؛
- اطلاعات مربوط به صورتحسابهای الکترونیکی خود را به سامانه مودیان ارسال کنند؛
- اطلاعات مربوط به حسابهای بانکی و همچنین شناسه یکتای دستگاه پوز (Pos) یا اطلاعات درگاه پرداخت اینترنتی را که در اختیار دارند، به سازمان امور مالیاتی ارائه کنند؛
- حتما اگر به علت بروز اشکال فنی یا هر دلیل دیگری امکان صدور صورتحساب الکترونیکی وجود ندارد، سازمان امور مالیاتی را از این مسئله آگاه کنند. آگاهسازی میتواند از طریق کارپوشه یا از طریق مراجعه به سازمان صورت بگیرد؛
- اگر کسبوکار دچار تعطیلی یا توقف شده است، حداکثر در مدت ۱۰ روز، به سازمان اطلاع دهند.
- هر گونه تغییر شغل و تغییر محل کسبوکار یا تغییر مالکیت و اجاره آن، حتما ظرف مدت ۱۰ روز به اطلاع سازمان رسانده شود.
بهترین روش ارسال صورتحساب به سامانه مودیان
اگر میخواهید در وقت و هزینه صرفه جویی کنید، بدون شک به بهترین نرم افزار سامانه مودیان نیاز خواهید داشت. بهترین نرم افزار ارسال فاکتور فروش به سامانه مودیان میتواند بسیاری از کارهای خسته کننده مرتبط با حسابداری، مانند ثبت صورتحساب و تهیه گزارشها را به صورت خودکار انجام دهد.
بر همین اساس مجموعه نرم افزاری هوفر ، امکان اتصال نرمافزار حسابداری هوفر به سامانه مودیان را ایجاد کرده تا حسابداران به محض اجرایی شدن این قانون، به راحتی صورتحساب الکترونیک را به سامانه ارسال کنند. اما اگر شما از نرم افزار حسابداری دیگری استفاده میکنید و نرم افزار حسابداری شما قابلیت ارسال فاکتور به سامانه مودیان را ندارد میتوانید بدون تغییر نرم افزار حسابداری از نرم افزار سامانه مودیان هوفر استفاده کنید.
چرا نرم افزار سامانه مودیان هوفر
نرم افزار ارسال صورتحساب به سامانه مودیان هوفر تمام ویژگیهای لازم بهترین نرم افزار واسط دارد و به شما کمک میکند تا بدون دغدغه صورت حسابهای خود را در هر زمانی که میخواهید به سامانه مودیان ارسال کنید. پس از ارسال با گرفتن استعلام از سامانه وضعیت فاکتورها و فاکتورهای برگشت از فروش ثبت شده در سامانه را مشاهده کنید.
نرم افزار سامانه مودیان هوفر توسط شرکت پرنیان پردازش پارس با 17 سال سابقه تولید نرم افزارهای سازمانی ارائه شده است. این شرکت با بیش از 10 سال تجربه ارائه نرم افزارهای ابری دارای مجوز دانش بنیان، مجوز شورای عالی انفورماتیک، پروانه بهره برداری تولید نرم افزار و مجوز نظام صنفی رایانهای است.
برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان هوفر در تماس باشید
دریافت مشاوره رایگان : ۴۲ ۳۳ ۰۱ ۹۱ ۰۲۱